EĞITIM Haber Girişi : 08 Haziran 2022 14:55

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VAKIF OKULLARINDAN BÜYÜK BAŞARI

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ VAKIF OKULLARINDAN BÜYÜK BAŞARI
Atatürk Üniversitesi Vakıf okulları, başarıya doymuyor. kısa adı LGS olan Liselere Giriş Sınavında vakıf okulları öğrencileri, Kenan Sari ve Mustafa Yiğit Çelik 500 tam puan aldı.

Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları farkını birinciliklerle ve kitlesel başarısıyla bu yıl da ortaya koydu. 2022 LGS sınavında iki öğrencisi 500 tam puan aldı.

 

 

 

 

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Atatürk Üniversitesi Kalkınma Vakfı Genel Müdürü Erdal Karagülle şunları söyledi; "  Atatürk Üniversitesi Vakıf Okulları farkını birinciliklerle ve kitlesel başarısıyla yine ortaya koydu.Eğitim -Öğretim sürecinde gücünü ve desteğini her zaman bizlere hissettiren Atatürk Üniversitemizin Rektörü Sayın Prof. Dr. Ömer Çomaklı, hocamıza, bu süreçte daimi yanımızda olan Yakutiye İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cihan Kıvanç hocamıza ve sınava hazırlık sürecinde olağanüstü emek veren tüm öğrenci,öğretmen ve velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.