SİYASET Haber Girişi : 22 Nisan 2022 09:47

“ ASFALT BALIKÇILIĞI ”

“ ASFALT BALIKÇILIĞI ”
CHP İl Başkanı Suat DÜLGER, " AKP Erzurum’u ekonomik olarak kalkındırmanın yolunu buldu." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum İl Başkanı Suat Dülger, şehrin yollarındaki bozulmayla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Başkan Dülger asfaltlardaki bozulmayla ilgili olarak; “AKP Erzurum’u ekonomik olarak kalkındırmanın yolunu buldu. Çılgın projeleriyle dikkat çeken iktidar sanırım Erzurum’da da asfalt balıkçılığı yapacak” dedi.

 

 

 

 

 

Her yıl yenilenen asfaltlar nedeniyle devletin milyonlarca lirasının heba edildiğini iddia eden CHP İl başkanı Suat Dülger, “ Yollarda adeta hendeği andıran çukurlar oluştu. Asfalttaki bu bozulma vatandaşı canından bezdirirken, belediye yolları sularla yıkıyoruz diye paylaşımlar yapıyor. Bu durum insanların aklıyla dalga geçmek değil de nedir? Yani evde yangın var, evin sahibi yangına müdahale etmek yerine duvarları boyuyor.  Bu anlayışla şehir yönetilir mi?

 

 

 

 

 

Yapılan eleştiriler sonrasında, adeta küçük gölleri andıran yollardaki çukurlarda, Asfalt Balıkçılığı yapacağız, Erzurum’u kalkındıracağız derlerse sakın şaşırmayın. Bu AKP’nin Erzurum’da seçim sloganı bile olabilir. AKP Erzurum’u ekonomik olarak kalkındırmanın yolunu buldu. Alın size ASFALT BALIKÇILIĞI.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.