EKONOMİ Haber Girişi : 13 Kasım 2023 12:31

Altınok'tan ASKON'a ziyaret...

Altınok'tan ASKON'a ziyaret...
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şubesini ziyaret ederek, dernek yönetimi ve üyeleriyle biraraya geldi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Erzurum Şubesini ziyaret ederek, dernek yönetimi ve üyeleriyle biraraya geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Fevzi Polat ile birlikte ASKON Erzurum Şubesi'ni ziyaret eden Altınok, Türkiye Yüzyılı hedefleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.   

 

 

ASKON Şube Başkanı Çetin Gözütok ve yönetimini ziyaretiyle ilgili sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Altınok, "Şehrimizin Ticari ve Ekonomik yapısına yön veren genç ve dinamik kardeşlerimizle, Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda fikir alışverişi yapıp, istişarelerde bulunduk. Bizleri sıcak ortamlarında ağırlayan ASKON İl Başkanı ve Yönetimine şükranlarımı sunarım" dedi. 

 

 

 

 

 

 

Görüşmede Gözütok ve yönetim kurulu üyelerinin Türkiye Yüzyılı hedefleri kapsamında Erzurum'a yapılması istenilen yatırımlar ve yapımı evam eden projelerle ilgili Altınok'a görüşlerini aktardığı da öğrenildi...  

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.