SİYASET Haber Girişi : 23 Eylül 2021 09:51

ALTINOK PASİNLER'İ KÖY KÖY GEZDİ.

ALTINOK PASİNLER'İ KÖY KÖY GEZDİ.
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok geldiği Erzurum'da ilçe gezileri kapsamında Pasinler ilçesini ziyaret etti. Altınok Pasinleri köy köy gezdi.
ALTINOK PASİNLER'İ KÖY KÖY GEZDİ.

AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, beraberinde İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Fevzi Polat'la Pasinler ilçesine gitti.

 

 

 

 

Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ile birlikte ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sıkıntı ve önerilerini dnleyen Altınok, İlçeyi köy köy gezdi.

 

 

 

 

 

Erzurum'a geldiğinde her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ilçe gezileri kapsamında Pasinler'deydi. Pasinlerin Kotandüzü, Çalıyazı, Yayladağı köylerini ziyaret eden Altınok, gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini dile getirerek, " Bulduğumuz her fırsatta hemşerilerimizle hasbihal ediyoruz. Bizim AK Parti olarak en önemli şiarımız, sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli vatandaşlarla bir arada olmamız. Her daim hemşerilerimizin taleplerini dinliyor, çözümü noktasında gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizlerin çalışma azmini artırıyor. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi... 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.