SİYASET Haber Girişi : 13 Kasım 2023 12:11

ALTINOK ÇAT’TA YAPILAN HİZMETLERİ İNCELEDİ VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ.

ALTINOK ÇAT’TA YAPILAN HİZMETLERİ İNCELEDİ VATANDAŞLA BİR ARAYA GELDİ.
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’ı ziyaret ederek yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.

Erzurum Milletvekili Selami Altınok,  AK Parti MKYK üyesi Fevzi Polat ve AK Parti İl Başkan yardımcısı Cüneyt Yıldız'la birlikte Çat İlçesini ziyaret etti.

 

 

 

 

Başkan Melik Yaşar’la bir araya gelen heyet, belediye çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldı. Altınok, “ AK Parti Belediyeciliği, model olmuş bir anlayıştır. Bu anlamda vatandaşlarımıza hizmet götürme gayretinde olan bütün belediye başkanlarımızın yanında ve destekçisiyiz.” dedi.

 

 

 

 

 

 

Belediyenin yaptığı Sanayi Sitesi, Konut Projesi, Gençlik ve yaşam Merkezini ziyaret eden heyet, yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler aldı.

 

 

 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, “ Milletvekillerimiz, her zaman bizim yanımızda olmuş, destekleriyle projelerimizin gerçekleştirilmesinde büyük katkı sağlamışlardır. Kendilerine bu anlamda teşekkür ediyorum. Milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız, merkezi hükumetimiz uyum içerisinde çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılı inşasında samimiyet ve doğru adımlarla ilçemize kazandırdığımız birbirinden değerli çalışmalarımız, proje ve faaliyetlerimiz hakķında sunum gerçekleştirip, Çat’ımıza yapmış olduğumuz hizmetlerimizi yerinde inceledik. Sayın Bakanımıza ve kıymetli misafirlerimize nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

 

 

 

Çat’da esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren heyet, vatandaşlarla da bir araya geldi.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.