MAGAZİN Haber Girişi : 28 Nisan 2024 18:34

Alatepe ve Gürkan ailelerinin mutlu günü

Alatepe ve Gürkan ailelerinin mutlu günü
Erzurum'un sevilen simalarından biri olan İş İnsanı Atila Alatepe'nin oğlu Bahadır Alatepe, Ankara'da düzenlenen görkemli bir düğünle Begüm Gürkan'la dünya evine girdi. Çiftin düğünü, Erzurum'dan ve Ankara'dan iş ve bürokrasi dünyasını bir araya getirdi.

Ankara'da Gölbaşı'ndaki Şahene düğün salonunda gerçekleşen düğün Merasimine katılım oldukça yoğun oldu. Erzurum ve Ankara'dan iş dünyasını ve bürokrasiyi bir araya getiren düğün merasimine TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Saim Özakalın, İş İnsanı Nadir Koç, Gökalp Büyükbektaş, Özer Ayık, Burhan Doğan, Kadir Ovat, Danıştay 4. Daire Başkanı Enver Kaya, Manisa eski Milletvekili İsmail Bilen,  Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Cihat Şerollar, Esenyurt eski Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

 

Erzurum'dan yerel sanatçıların renk kattığı düğün merasimiyle dünya evine giren Genç çifte Erzurumekspres ailesi olarak mutluluklar diliyoruz. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.