SİYASET Haber Girişi : 08 Aralık 2023 16:37

AKPUNAR, AZİZİYELİ ŞEFFAF,ADİL BELEDİYECİLİĞİ HAK EDİYOR

AKPUNAR, AZİZİYELİ ŞEFFAF,ADİL BELEDİYECİLİĞİ HAK EDİYOR
Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, Belediye hizmetleri noktasında mottosunun adalet ve şeffaflık olduğunu belirtti.

Yeniden Refah Partisi Aziziye Belediye Başkan Adayı, Emrullah Akpunar, yaptığı yazılı açıklamada, belediyecilik anlayışıyla ilgili ip uçları verdi. Belediyecilik denildiğinde her fırsatta anlatılan 94 ruhunun, Milli Görüş belediyeciliğinin Yeniden Refah Partisi'nde hayat bulacağına inandığını belirten Akpunar, " 94 Ruhu demek, adil ve şeffaf belediyecilik demektir. bu anlayışı Aziziyeli de hak ediyor." dedi. 

 

 

 

Seçim çalışmalarını Ilıca ve Dadaşkent bölgesinde sürdüren Akpunar, seçilmesi halinde, " Borç batağına saplanmış, hizmet edemez duruma gelmiş, ilçenin belirli bölgesinde hizmetler yoğunlaşırken, belirli bölgelerin unutulduğu, kimseye hesap vermeyen, ben yaptım oldu anlayışıyla hareket eden bir yönetim anlayışından Aziziyeyi kurtaracağız. Aziziye'yi Aziziyelilerle yöneteceğiz. Hizmetlerin planlamasında halkımızla birlikte hareket edip, öncelik sıralaması yapacağız. Vatandaşla aramıza duvarlar örmeyeceğiz, kapımız sonuna kadar herkese açık olacak, belediyenin hesapları da yine vatandaşa açık olacak. Herkes belediyenin gelirlerini de giderlerini de şeffaf bir şekilde görebilecek." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Milli görüşçü 08 Aralık 2023 20:38

    Erzurum milli görüşle şahlanacak. Ya Refah Ya Eyvah