SİYASET Haber Girişi : 02 Mart 2022 10:37

AK PARTİ PALANDÖKEN TEŞKİLATI'NDA TOPLU ÜYE KAYDI

AK PARTİ PALANDÖKEN TEŞKİLATI'NDA TOPLU ÜYE KAYDI
AK Parti Palandöken İlçe Teşkilatında toplu katılım gerçekleşti. 150 kişi AK Parti'ye üye kaydı yaptırdı.

AK PARTİ Palandöken İlçe Teşkilatı'nda Yunusemre Mahallesi başkanlığının yaptığı çalışmayla 150 kiyi partiye üye kaydı yaptırdı.

 

 

 

 

 

Parti İlçe binasında partiye yeni katılan üyelere rozetlerini takan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, " Palandökenimizde teşkilatımızı güçlendirip; gönüllere dokunarak 150 üyeyi partimize kazandırdık. Hız kesmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güçlü teşkilat; budur! Teşekkürler Yunusemre Mah.Teşkilatımız" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, " Şehir insanımız yaşananların farkında, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizi, şehrimizi hak ettiği yere getirmek için gösterdiğimiz gayreti görüyorlar. Söylenenlerin aksine her geçen gün üye sayımızı artırıyoruz. Sürekli sahadayız. Vatandaşlarımızın dertlerini sıkıntılarını dinliyoruz, çözülmesi için samimi gayret gösteriyoruz. Dünyada yaşanan sekonomik krizin, ülkemize olan etkilerini hep birlikte yaşıyoruz. bu zorlu süreçten bizi yine sağ salim yarınlara yine AK  kadroların çıkaracağından milletimiz emin. Biz de bu güvene layık olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Partimize yeni katılan üyelerimize hoş geldiniz diyorum. Yunusemre Mahalle Başkanlığımıza teşekkür ediyorum." dedi.  

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.