SİYASET Haber Girişi : 24 Ocak 2023 12:12

“AK PARTİ DÖNEMİNDE İSRAF HAD SAFADA” BU SÖZLER BANA DEĞİL, AK PARTİ İLÇE BAŞKANA AİT

“AK PARTİ DÖNEMİNDE İSRAF HAD SAFADA” BU SÖZLER BANA DEĞİL, AK PARTİ İLÇE BAŞKANA AİT
Serhat Can Eş, Ensar Coşkun'u CHP'ye davet etti.

CHP’li İş İnsanı Serhat Can Eş, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun’un basına yansıyan ifadeleriyle ilgili olarak, “ Başkan gerçekleri görmüş, benim merak ettiğim, gerçekleri gören birinin AKP’nin ilçe başkanlığında ne işi var?” dedi.

 

 

 

AK Parti’de artık mızrağın çuvala sığmadığını iddia eden, CHP’li İş İnsanı Serhat Can Eş, “ İl Başkanı Erzurum fersah fersah Malatya’nın gerisinde kaldı der, İlçe Başkanı, ‘AK Parti döneminde haddinden fazla israf var’ der. Bunlar birer itiraftır. Artık AKP’liler de gerçekleri görüyor. AKP’de mızrak çuvala sığmıyor. Ne diyor ilçe başkanı; “ Kusura bakmayın ben sizin kadar dini bilmiyorum ama, ben bir Müslümanım.  AK Parti döneminde haddinden fazla israf var.”

 

 

Kendisini kutluyorum. Bu samimi itiraflarından ötürü. Ancak anlayamadığım şey şu; AKP ile ilgili bu görüşlere sahip olan biri neden hala ilçe başkanlığına devam eder? Neden israfın bu kadar yoğun olduğundan şikayetçi olduğu AKP çatısı altında siyaset yapar?

 

 

 

Aziziye İlçe Başkanı gerçekten samimi ise kendisini CHP’ye davet ediyorum. Gelsin birlikte mücadele edip, bu israf düzenini yıkalım.” dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Elif Eygün 30 Ocak 2023 17:49

    Kusur bulmak için bakma birine,bulmak için bakarsan bulursun ,kusur örtmeyi marifet edin kendine.iste o zaman kusursuz olursun. HZ MEVLANA