SİYASET Haber Girişi : 12 Haziran 2022 19:09

AK PARTİ'DEN KARAYAZI ÇIKARMASI

AK PARTİ'DEN KARAYAZI ÇIKARMASI
AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve İl Başkanı Mehmet Emin Öz, teşkilat mensuplarıyla birlikte Karayı ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Erzurum teşkilatı saha çalışmalarını sürdürüyor. İçişleri Eski Bakanı Erzurum Milletvekili Selami Altınok ve İl Başkanı Mehmet Emin Öz, teşkilat mensupları ile birlikte, Karayazı ilçesine çıkarma yaptılar. Karayazı'da esnaf ziyaretleri gerçekleştiren heyet, ilçe teşkilat mensupları ve muhtarlarla da bir araya gelerek, taleplerini dinlediler. 

 

 

 

 

 

 

İlçede coşkuyla karşılanan AK Parti heyeti, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretle ilgili olarak bir açıklama yapan İl Başkanı Mehmet Emin Öz, " Her ne kadar muhalefet bizi sahada olmamakla suçlasada, bizler neredeyse her gün vatandaşla bir aradayız. İşte Karayazı halkının teveccühünü görüyorsunuz. Vatandaşımız da farkında ki Dünya genelinde yaşanan ekonomik şartlar ülkemizi de etkiledi. bu sıkıntılı günleri birlikte aşacağız. Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız, Sayin Recep Tayyip Erdoğan'a vatandaşın güveni tam." dedi. 

 

 

 

 

 

Esnaf ziyaretleri sonrasında, parti teşkilat binasında teşkilat mensuplarıyla bir araya gelen Erzurum Milletvekili Selami Altınok, muhtarların ve teşkilat mensupların ilettikleri talepleri dinledi. Milletvekili Altınok, " Vatandaşımız Türkiye üzerine oynanan oyunun farkında. Bu günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. El birliğiyle bu zorlu günlerinden üstesinden geleceğiz. Hükümetimiz dünyayı etkisi altına alan ekonomik koşullardan, vatandaşımızın en az bir biçimde etkilenmesi için elinden geleni yapıyor. Cumhur ittifakı olarak aldığımız tedbirler ve yaptığımız yatırımlarla, aydınlık bir gelecek bizlerin olacak. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın." dedi.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.