GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ocak 2023 14:27

AK PARTİ AZİZİYE İLÇE TEŞKİLATINDA BİR SES KAYDI VAKASI DAHA

AK PARTİ AZİZİYE İLÇE TEŞKİLATINDA BİR SES KAYDI VAKASI DAHA
Deva Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Gökmen Türkkanı sosyal medya hesabından paylaştı.

Daha Önce Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün bir toplantıdaki konuşmalarını kaydederek yayınlayan, AK Parti Aziziye İlçe Teşkilatında bu kez, İlçe Başkanı Ensar Coşkun’un olduğu iddia edilen, ses kaydı yayınlandı. Deva Partisi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Gökmen Türkkanı sosyal medya hesabından paylaştı.

 

 

 

AK Parti Azizeye İlçe Teşkilatından bir ses kaydı daha gündeme bomba gibi düştü. İlçe Başkanı Ensar Coşkuna ait olduğu iddia edilen ve bir camide kaydedildiği anlaşılan ses kaydında Coşkun’un;  “ Notumun ilk maddesi ne biliyor musun hocam, kusura bakmayın ben sizin kadar dini bilmiyorum ama, ben bir Müslümanım. AK Parti döneminde haddinden fazla israf var. 2-3 tane de örnek vereceğim. Yıl sonu oluyor.  Aralık ayı,devlette çalışanlar biliyor; küçük oranlarda , büyük oranlarda paralar gelir. Bu paralar geri gitmesin diye, Kolordu Komutanı, Vali, Savcı, Baş Savcı, Kaymakam, ondan sonra müdürler, yeniden bir sene önceki şeyleri değiştirip, o parayı harcarlar, gelecek sene daha bize gelmez. Bu kimin malı? Devletimizin malı bir. İkincisi; bakıyorsunuz Kaymakam dört çeker araba almış, Vali dört çeker hem de arkası kapalı, uzun, araba almışlar. Ya arkadaşlar, fakir fukara fonundan para geliyor. Cumhurbaşkanı gönderiyor ki ümmetin, ihtiyaç sahibi olan insanlarına şey yapın diye. Ben şahsen daha çok israf konuları var.” dediği duyuluyor.

 

 

 

Ses kaydı ile ilgili AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun ile ilgili paylaşımda bulunan deva Partisi, Kurumsal İletişim ve Tanıtım Başkanı Gökmen Türkkanı, ses kaydını; AK Parti İlçe Başkanından itiraf, zehir zebrek notu ile 21 Ocak’ta paylaştı.

 

 

Konu ile ilgili AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ensar Coşkun henüz bir açıklama yapmazken, diğer parti yöneticilerinden de bir açıklama gelmedi.

  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.