SİYASET Haber Girişi : 05 Ağustos 2022 20:08

Ahmet Han Efe dur durak bilmiyor...

Ahmet Han Efe dur durak bilmiyor...
Palandöken ilçesinde, ilçe Başkanı Ahmethan Efe ile esnaf ziyareti yapan Kırkpınar, esnafın ve ilçe halkının sıkıntılarını dinledi.

ERZURUMEKSPRES - Palandöken ilçesinde, ilçe Başkanı Ahmethan Efe ile esnaf ziyareti yapan Kırkpınar, esnafın ve ilçe halkının sıkıntılarını dinledi. Ekonomik gidişatın her geçen gün kötüleştiğine ve geçim sıkıntısının arttığına dikkat çeken Kırkpınar ilçe gezisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Kırkpınar, “Şu an merkez ilçelerimizden biri olan Palandöken ilçemizdeyiz. Kapısından içeri girdiğimiz tüm esnaflarımızın yüzünde neşe yok. Umutsuz ve çaresizce problemlerini dile getiriyor insanlar. Sürekli yapılan zamlar sonrası vatandaş ihtiyaçlarını karşılayamıyor.

 

 

Temel gıda maddelerini bile almakta zorlanıyor insanlar. Bu durumda esnaf iş yapamıyor. Bir çok esnaf günü siftahsız kapatıp evine ekmek götüremiyor. Boğazına kadar borca girmiş küçük esnaf.  Devlet teşvikleri sıfır. Ekonomik olarak devletten destek almayı bırakın, üstüne faiziyle devlete borçlarını ödüyor. Bağkur ve sigorta pirimlerini daha ödeyemeyen yüzbinlerce insan var.  Etkili ve çözüm odaklı teşvikler yapılmazsa işsizler ordusu giderek büyütecek ve çarşıda esnaf kalmayacak. Bu sorunların hepsini Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve genel merkezimizde ilgili birimlerle paylaşıyoruz. Kimse Erzurum’u sahipsiz sanmasın. Buradan söz veriyorum, ilk seçimden sonra ne kadar sorun, ne kadar sıkıntı varsa çözümü için elimizden geleni yapacağız. Esnafımızın ve vatandaşımızın umudu olacağız” dedi. 

 

 

İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın ardından açıklama yapan Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe, ilçenin tüm sorunlarına hakim olduklarını ve yarın seçim olacakmış gibi çalıştıklarını söyleyen Efe şu açıklamalarda bulundu, “Biz siyaseti vatandaşa hizmet olarak algılıyoruz. Böyle inandık ve bu azimle yolumuza devam ediyoruz. İlçemizde çalmadığımız kapı yok. Ziyaretlerimizde siyaset yapmıyor, partimize oy istemiyoruz. Dost sohbeti havasında sıkıntıları dinliyoruz. Şunu temin ederimki, biz ne kadar siyaset yapmasakta elini sıktığımız bir çok insan “Bizi kurtarın.” diyerek sevgiyle gözlerimize bakıyor. Bize inanıyor bize güveniyorlar. Allah’ın izniyle bu kutlu bu güzel yolda güvenlerine layık olacak gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.