GÜNDEM Haber Girişi : 22 Temmuz 2021 12:22

Ahmet Han Efe'den 23 Temmuz mesajı...

Ahmet Han Efe'den 23 Temmuz mesajı...
İyi Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe 23 Temmuz münasebeti ile bir mesaj yayınladı

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe 23 Temmuz münasebeti ile bir mesaj yayınladı. Toplumumuzda vatanın en değerli varlık olduğunun altını çizen Efe, ''Türk Milleti'nin inancı ve karakteristik özelliği vatan ve özgürlük için gözünü kırpmadan savaşmayı emreder'' dedi. 

 

Efe mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

"Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır; toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır."

“Aziz Milletimize bu dizeleri yazdıran ruh, 23 Temmuz 1919 yılımda Erzurum'da canlanmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Paşa, tüm makam ve mevkileri elinin tersi ile itmiş ve bu direnişin Liderliğini yapmıştır. Gazi Paşa ilk kez sivil kıyafeti, kadim şehrimizde giymiştir. Onun derdi ne makamdı ne kıyafet, canı pahasına Vatan ve  Millet'in özgürlüğüne adamıştı kendini. Vatanperver şehir insanımız Atatürk'ü bağrına basmış ve çevre illerden gelen heyetlerle Tarihe geçecek kararlara imza atılmıştır.”

Atatürk Kırmızı Çizgimizdir!

Kurtuluş mücadelemiz boyunca, kendini Aziz Milletimize adayan Gazi Paşa ve silah arkadaşları, bugün densiz bir zümre tarafından hedefe alınmıştır. Dünden bugüne gelen ve bugünden yarına gelecek hiçbir Lider, Mustafa Kemal Atatürk ile kıyaslanamaz. Gazi Paşa ülkemizin ilk ve tek kurucusudur. Bugün en değerlilerimize dil uzatma küstahlık ve saygısızlığını yapanları, tarih ihanetle anacaktır. Bu derin duygular içinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına Yüce Allah'tan rahmet ve Aziz milletimize güzellikler diliyorum.''

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.