SİYASET Haber Girişi : 10 Şubat 2024 15:41

Ağıralioğlu'nun İl Başkanı mı olacak?

Ağıralioğlu'nun İl Başkanı mı olacak?
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanlığından istifa eden İş İnsanı Ahmet Han Efe, Ankara'da Yavuz Ağıralioğlu ile sürpriz bir görüşme yaptı. Bu gelişme yeni kurulacak partinin İl Başkanı mı olacak yorumları yapılmasına sebep oldu.

İYİ Parti'nin başarılı ilçe başkanlarından biri olan İş İnsanı Ahmet Han Efe, yerel seçimler öncesinde İlçe başkanlığından ve partisinden istifa etmişti. Ak Parti'ye katılacağı yönünde dedikodular çıkan Ahmet Han Efe, Ankara'da Yavuz Ağıralioğlu ile sürpriz bir görüşme yaptı.  

 

 

 

İYİ Parti'den 6 masayı gerekçe göstererek istifa eden Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu’nun yerel seçimler sonrasında parti kuracağı gündemde. Kurulacak partinin teşkilatlanması için çeşitli isimlerle görüşen  Ağıralioğlu, Erzurum'dan İş İnsanı Ahmet Han Efe ile Ankara'da bir araya geldi. İki eski İYİ Partilinin bu buluşması kulislerde Erzurum'da yeni kurulacak partinin İl Başkanı Ahmet Han Efe mi olacak yorumlarının yapılmasına sebep oldu. 

 

 

 

Ahmethan Efe sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kiymetli Yavuz Ağıralioğlu Başkanımla Ankara da bir araya geldik . Kıymetli vaktini bizlere ayırdığı için ,misafirperverliği ve hoş sohbeti için kendisine teşekkür ederiz" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.