GÜNDEM Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 00:03

Adaletsiz Gelir Dağılımı En Büyük Sorun!

Adaletsiz Gelir Dağılımı En Büyük Sorun!
Kurban Bayramı münasebeti ile Gelecek Partisi İl Başkanı M. Zinnur Kara açıklamalarda bulundu.

ERZURUMEKSPRES - Kurban Bayramı münasebeti ile Gelecek Partisi İl Başkanı M. Zinnur Kara açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada Kara; “Ekonomik kriz nedeniyle et almayı lüks olarak gören halkımız, Kurban Bayramı'nı da sofrasında etsiz geçirecek. Bir zamanlar hayvancılığın başkenti olan şehrimizde, bolluk yerini yoksulluğa bıraktı.”dedi.

 

Kara açıklamasında şunları söyledi;

 

Adaletsiz Gelir Dağılımı En Büyük Sorun!

''Bir tarafta lüks ve şatafat içinde yaşayan müsrif tabaka, diğer tarafta çocuğuna bayramlık ayakkabı alamayan yoksul halk. Azınlık yandaşın aç gözlülüğü, milletimizin cebini boşaltmış ve Cumhuriyet Tarihi boyunca biriktirdiğimiz kazanımları talan etmiştir. Bu gözü doymaz azınlık, eşi benzeri olmayan bir talanın baş aktörleridir. Milletimizin, devletimizin hakkını kuruşuna kadar soracağız. Tüyü bitmemiş yetimin, aç uyuyan çocukların, boynu bükük babanın, gözü yaşlı ananın hesabını soracağız. Milletimizin hakkı olan her şeyi geri alıp, tek tek her vatandaşımıza iade edeceğiz.”

Biz Gücümüzü Haktan ve Halktan Alıyoruz!

Çıktığımız bu yolda, enerjimizi vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin refahına adadık. Gelecek Partisi gücünü Haktan ve Halktan alıyor. Bu gücün önünü kesecek hiçbir kuvvet yoktur. Bu derin duygular ile İslam aleminin ve yüce milletimizin Kurban Bayramı'nı kutlar, sağlık ve huzur dolu gelecekler dilerim.” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.