SİYASET Haber Girişi : 14 Kasım 2023 14:11

Abdullah Sönmez AK Parti Tekman Belediye başkan aday-adayı oldu

Abdullah Sönmez AK Parti Tekman Belediye başkan aday-adayı oldu
Abdullah Sönmez, 31 Mart 2023 Mahalli idareler seçimlerinde Tekman Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaat evraklarını, ilçe başkanı Taner Özer'e teslim etti.

Ak Parti'den Tekman Belediye Başkan aday adayı müracaatını yapan Abdullah Sönmez bölgede tanınan sevilen bir isim. Erzurum'da Şehir Hastanesinde çalışan Sönmez, "Memleket meselesi gönül meselesi şiarı ile aday adaylığı başvurumu yaptım. Tekman ilçemizin sorunlarını yakinen biliyorum. Bu sorunların çözümü ve daha yaşanabilir bir Tekman için bu yarışta ben de varım dedim. Genel merkezimiz ve Cumhurbaşkanımızın onayı olursa Allah’ın izniyle gece gündüz demeden çalışacağızAta dede toprağım olan Tekman ilçemizden hiçbir zaman bağlarımı koparmadım. İmkanlarım dahilinde her zaman yanlarında oldum. Hizmet aşkımın sebeplerinden biri de gösterilen teveccühtür. Bu teveccühe layık olmak ve ilçeme daha faydalı olmak için, dün olduğu gibi bugün ve yarın da aynı aşkla çalışmaya devam edeceğim. ” dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.