SİYASET Haber Girişi : 13 Eylül 2022 16:21

4 YILDA 4.BAŞKAN

4 YILDA 4.BAŞKAN
Yeniden Refah'a Eski Refahlı İl Başkanı.

Eski Refah Partili Adnan Bozan, Yeniden Refah Partisi’ne İl Başkanı oldu. Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’dan mazbatasını alan Bozan, Erzurum’da basın toplantısı düzenledi. 

 

 

 

Erzurum’da İlçe Başkanları, Kadın ve gençlik kolları başkanları ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basının karşısına çıkan Yeniden Refah Partisi Erzurum İl Başkanı Adnan Bozan, basın toplantısı sonrasında, partilileriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. 

 

 

 

 

 

 

 


Refah Partisi döneminde Erzurum’da merkez ilçe başkanlığı yapan ve 4 YIL ÖNCE KURULAN Yeniden Refah Partisi’nin 4. İl Başkanı olan Bozan yaptığı açıklamada şunları söyledi;  "Bütün çalışmalarımızda sivil toplum kuruluşlarımız ve basın mensuplarımız bizim için çok önemli ve değerlidir. Biz bunlarla istişare yaparak 'Bu şehri daha iyi bir noktaya nasıl getirebiliriz' deyip bunun kavgasını yapacağız. Hiçbir zaman inkarcı bir politika içerisinde olmayacağız. Yapılan hizmetler noktasında hizmet yapan kim olursa olsun 'Allah kendisinden razı olsun' diyeceğiz. Bu konuda da hiçbir şekilde ayrım yapmayacağız. İnsanlarımızı ötekileştirmeyeceğiz."

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.