YAŞAM Haber Girişi : 06 Şubat 2024 13:48

100 Yaşındaki Aliye Nine bakın Vali Çiftçi'den ne istedi

100 Yaşındaki Aliye Nine bakın Vali Çiftçi'den ne istedi
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Yüz yaşını deviren ve daha çok yaşamak istiyorum diyerek sosyal medyada ünlenen Aliye Nine'yi evinde ziyaret etti.
100 Yaşındaki Aliye Nine bakın Vali Çiftçi'den ne istedi

Ülke Tv'de yayınlanan En İyisi Gezmek Programında yaptığı ropörtajda 101 yaşıma girdim ama ölmek istemiyorum diyerek, ölüm korkusundan bahseden Erzurumlu Aliye Nine kısa sürede herkesin ilgisini çekerek ünlenmişti.

 

 

 

 

Aliye Niye'yi evinde ziyaret eden Erzurum Valisi Mustafa Çitçi, yaşlı kadınla bir süre sohbet etti. Hoş sohbeti ve doğallığıyla dikkat çeken Aliye Nine'yi vali Çiftçi evine davet etti. Aliye Nine Çiftçi'den " Tabi ki gelirim, ama bak gelinimi sakın yorma, Allah ne verdiyse yer içeriz, Peynir ekmek Tatlı çay, Hanımına eziyet vermeyelim. Ama bir şartla gelirim, akşam beni yine evime getireceksiniz." dedi. 

 

 

 

O anları Vali Mustafa Çiftçi, " Bugün ziyaretine gittiğim 100'lük Aliye Nine'nin tatlı ve neşeli sohbeti hepimizi hem şaşırttı, hem gülümsetti. A.Nine tam bir Anadolu ve Erzurum kadını, sohbetin sonunda tekrar ziyaretine gelme ve kendisini misafir etme konusunda nineyle anlaştık, hayır duasını alarak ayrıldık." notuyla sosyal medya hesaplarından paylaştı. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.