MAGAZİN Haber Girişi : 11 Ekim 2019 15:09

HEM DAĞ HEM ŞEHİR OTELİ

HEM DAĞ HEM ŞEHİR OTELİ
Erzurum’da kış turizminin gelişimi noktasında ciddi bir pay sahibi olan Palan Otel, Genel Müdürü Ali Güney’in çabalarıyla Erzurum’da dağ oteli olduğu kadar şehir oteli olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Hiç kimsenin Palandöken’e yatırım yapmadığı bir dönemde ciddi paralar harcayarak Kış turizmi noktasında önemli bir sinerji oluşturan Palan Otel,  her geçen yıl kendisini geliştirerek, Erzurum’a ciddi katma değer sağlıyor.








Otelin neredeyse tamamını yenileyen Genel Müdür Ali Güney, farklı bir turizmci imajı çiziyor. Hiç koltuğunda oturmayan Güney, Palan Otel’e sadece dağ oteli değil, şehir oteli hüviyeti de kazandırdı.









Uygun fiyat politikasıyla Palan Otel tam bir aile oteli olma özelliği taşıyor. Spor salonları, konferans salonları, yüzme havuzuyla yaz kış müşteri kabul eden Palan Otel Genel Müdürü Ali Güney, “ Bizim yönetim anlayışımızda şu var, Evet Palan Otel bir dağ oteli, dolayısıyla kayak müşterisine, sporcusuna hitap ediyor. Ancak bizler bu otelin Erzurum’un oteli olduğuna inanıyoruz. 








Bu yüzden bütün ihtiyaçlarımızı Erzurum’dan karşılıyoruz. Otel zinciri olmamıza rağmen, Personelimizi Erzurum’dan seçiyoruz. Erzurum’da kamp yapan bütün spor branşlarına otelimiz açık. Sürekli Erzurum’u yöneten siyasilerimizi, bürokratlarımızı ziyaret ediyoruz. Otelimizin emirlerinde olduğunu söylüyoruz.” diyerek farklı bir yönetim anlayışı sergiliyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.