GÜNDEM Haber Girişi : 17 Ekim 2021 16:09

Zinnur Kara'dan kandil mesajı...

Zinnur Kara'dan kandil mesajı...

ERZURUMEKSPRES - Gelecek Partisi İl Başkanı M Zinnur Kara Mevlid gecesi ile ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Kara, “Hoşgörü ve kardeşliğin sembolü olan dinimizin Yüce peygamberi Hz Muhammed'in dünyaya teşrif ettiği bu mübarek gecede bolca dualar ederek küslükleri bitirip, büyüklerimizi ve uzaktaki akrabalarımızı arayıp hatıralarını sormalıyız. Peygamber efendimizin nasihatları ve hayatını dikkatle inceleyip hayatımıza yansıtmalıyız. Bu kutlu dava için gece gündüz demeden her türlü zorluğa göğüs germiş ve kıtalara yayılan İslam ışığının tüm cihana yayılmasını sağlamıştır. Bu örnek mücadele, bu zorlu günlerde en ihtiyaç duyduğumuz durum. Bizler de  bu mücadeleyi örnek alıp hayatımıza yön vermeliyiz.

Bu duygular içinde, Aziz Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Mevlid gecesini kutlar, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan temenni ederim.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.