SİYASET Düzenleme Tarihi : 04 Ekim 2022 23:00 Haber Girişi : 04 Ekim 2022 10:44

Zehra Taşkesenlioğlu kimden korunuyor?

Zehra Taşkesenlioğlu kimden korunuyor?
Adı borsa spekülasyonu iddialarında geçen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun Erzurum gezisinde 2 korumayla gezdiği ortaya çıktı.

Boşanma aşamasında olduğu eşi Ünsal Ban'ın iddiaları, eşine evlendikten sonra verdiğini iddia ettiği 2.5 milyon dolar borç para, eşiyle birlikte aldıkları yaklaşık 4 milyon EURO değerindeki yat ile eski SPK Başkanı olan ağabeyisi Ali Fuat Taşkesenlioğlu ile birlikte adı borsa spekülasyonu iddialarında geçen AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'nun Erzurum gezisinde 2 korumayla gezdiği ortaya çıktı.

 

 

 

Yolsuzluk ve usulsüzlük iddiaları sonrasında ilk kez geldiği Erzurum'da biri kadın olmak üzere iki korumayla birlikte kent sokaklarında gezen Milletvekili Taşkesenlioğlu'nun bu görüntüsü tepkilere neden oldu. "Zehra Taşkesenlioğlu, kimden, neden korkuyor?" diye soran vatandaşlar, bakanlık veya kritik bir görevde bulunmayan sade bir milletvekiline neden koruma tahsisi yapıldığını da sorgulamaya başladı. 

 

 

 

Zehra Taşkesenlioğlu'nun "Pasinler gezisi" kapsamında sosyal medyasında paylaştığı fotoğraflarda korumalarla esnaf gezisi yaptığının açıkça yeralması, "Sayın Vekil belli ki protesto edilmekten, yuhlanmaktan korkuyor. Korumaların da vatandaş için caydırıcı olacağını düşünüyor olacak ki, üstelik bir değil 2 tane korumayla birlikte 'halkın içine' girmeye 'cesaret' etmiş. Herhalde Zafer Partisi Erzurum il teşkilatının şehrin muhtelif yerlerine astığı pankartlardan da sayın vekil etkilenmiş. Oysa korumayla gezeceğine, yargı önünde aklanmayı tercih etse, korumaya da ihtiyacı olmayacak" sözleriyle eleştirilerini dile getirdiler...  

 

 

Eski bakan olmaları nedeniyle Recep Akdağ ve Selami Altınok'ın korumaları bulunurken, AK Parti Milletvekili İbrahim Aydemir, MHP Milletvekili Kamil Aydın ve İYİ Parti Milletvekili Naci Cinisli korumasız bir şekilde esnaf ve halk gezilerine katılıyorlar...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.