SİYASET Haber Girişi : 04 Kasım 2023 18:27

YURDAGÜL, BELEDİYELERE TALİBİZ

YURDAGÜL, BELEDİYELERE TALİBİZ
Milliyetçi Hareket Partisi genişletilmiş bölge istişare toplantısı’na Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, konuşmasıyla damgasını vurdu. Yurdagül, “ Belediyelere talibiz” dedi.

Recep Tayyip Erdoğan fuar merkezinde gerçekleşen bölge istişare toplantısına, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Milletvekili Musa Küçük, MYK Üyesi İdris Aydın, MYK Üyesi Yüksel Kaleci, MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, MDK Üyesi Taner Gökçek ve Av. Metehan Özkan ve bölge illerin parti il, ilçe başkanları ve yöneticileri katıldı.

 

 

 

Toplantıda ev sahibi olarak bir konuşma yapan MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, “Belediyelere talibiz” dedi. Yurdagülün konuşması sonrasında kürsüye gelen 8 il başkanı da bu talebi yinelediler.

 

 

 

 

 

 

 

Yaklaşık 5 bin kişinin katılımı ile gerçekleşen toplantıya Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, konuşmasıyla damgasını vurdu.  Yurdagül, toplantının Erzurum’da yapılmasından duyduğu mutluluğu ifade ederek, “  Sizleri, Cumhuriyeti kuran, beyler, paşalar, şehzadeler ve ulemalar şehri dadaşlar diyarı Erzurum’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

Bugün burada gördüğüm yüzler, gördüğüm gözler ve yürekler, milleti için canla, başla mücadele eden, bu yolda yol başçısının izinde yürüyen, yorgunluğu yılgınlığı literatürden silmiş bir topluluğun resmidir. Yerel seçimler öncesi ülkemizin farklı şehirlerinde yapılan Genişletilmiş bölge istişare toplantılarının her bir teşkilat mensubumuz için büyük önem arz ettiğini düşünüyor ve bu toplantıya Erzurum olarak ev sahipliği yapmaktan da ayrıca büyük bir mutluluk duyuyorum.” dedi.

 

 

 

 

“Hep birlikte hedefe ulaşacak, yerel seçimlerde ittifakımız ve partimiz için canımızı dişimize katarak çalışacağız.” Diyen Yurdagül, MYK Üyelerinden oluşan divana dönerek,
Erzurum’da sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmadan var gücümüzle çalışarak bölgesinde her konuda lider bir şehir var etme gayesindeyiz. Büyükşehirlerde cumhur ittifakının paydaşı olarak taleplerimizi divan üyelerimize ileteceğiz, bu sebeple hakkımızı gözetecek şekilde bir karara bağlanacağına olan inancımız tamdır. Alınan oy oranlarımız göz önüne alındığında merkez ve taşra açısından bakıldığında oy sayımızın özgül ağırlığı dikkate alınarak belediyelere talibiz, divan üyemizin de Ankara da bizler için verdiği mücadeleyi bildiğimizden, mesaisini bizlerin bu talepleri için harcayacağından şüphemiz yoktur.” dedi.

 

 

 

Yurdagül’ün konuşması sonrası kürsüye gelen bölge illerinin başkanları da aynı talebi yenilediler.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.