YÖK'ün raporunda Atatürk Üniversitesi farkı

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın " Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi" meyvelerini vermeye başladı. Atatürk Üniversitesi'ni sadece bilim üreten bir merkez olmaktan öteye taşıyarak, bulunduğu şehre ne gibi katkılar sunabilir mantığı ile hareket eden ve bu anlamda önemli bir çok projenin paydaşı olan Atatürk Üniversitesi'nin başarısı,  YÖK tarafından 2019 yılının verilerini baz alarak hazırlanıp yayınlanan Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu ile  de tescillenmiş oldu... 

 

 

 

 

Üniversite İzleme ve Değerlendirme Genel Raporu üniversitelerin 2019 yılı izleme ve değerlendirme raporlarında yer alan verilerin analizi ile hazırlandı. Raporda her bir göstergenin ayrıntılı açıklaması, göstergeye ilişkin genel durum ve uygun olan göstergeler için en yüksek veri değerine sahip üniversiteler belirtildi. 

 

 

 

 

 

“Üniversite İzleme ve Değerlendirme” çalışmaları 45 gösterge ile belirlendi. . Üniversitenin yürüttüğü çalışmalarıkapsamında, hedeflenen göstergeler “Eğitim ve Öğretim”, “Araştırma-Geliştirme, Proje ve Yayın”, “Uluslararasılaşma”, “Bütçe ve Finansman” ile “Topluma Hizmet ve Sosyal Sorumluluk” ana kategorileri altında gruplandırıldı.

 

 

 

 

İşte yayınlanan rapordaki Atatürk Üniversitesinin başarı tablosu

 

 

 

 

 

.

  • 5 / 1 YÖK'ün raporunda Atatürk Üniversitesi farkı 0

  • 5 / 2 YÖK'ün raporunda Atatürk Üniversitesi farkı 1

  • 5 / 3 YÖK'ün raporunda Atatürk Üniversitesi farkı 2

  • 5 / 4 YÖK'ün raporunda Atatürk Üniversitesi farkı 3

  • 5 / 5 YÖK'ün raporunda Atatürk Üniversitesi farkı 4

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
bayar yarıyılı