GÜNDEM Haber Girişi : 07 Ağustos 2021 13:25

Yeşil mücadeleye bir destek de Erzurum'dan... Şirin fidancılık 300 fidanı toprakla buluşturdu...

Yeşil mücadeleye bir destek de Erzurum'dan... Şirin fidancılık 300 fidanı toprakla buluşturdu...
Erzurum'da yeni faaliyete geçen Şirin Fidancılık Bahçe ve Peyzaj Mimarlığı firması, ülkemizi yakıp kavuran yangınlarla ilgili olarak farkındalık oluşturmak amacıyla 300 fidan bağışlayacak dikimini gerçekleştirdi.

ERZURUMEKSPRES - Erzurum'da yeni faaliyete geçen Şirin Fidancılık Bahçe ve Peyzaj Mimarlığı firması, ülkemizi yakıp kavuran yangınlarla ilgili olarak farkındalık oluşturmak amacıyla 300 fidan bağışlayacak  dikimini gerçekleştirdi.

 

 

İş adamı Uğur Pasin tarafından  Dadaşkent'te Yarımca mahallesinde kurulan ve bir çok ağaç, fidan, çiçek türleri içinde barındıran Şirin Fidancılık Bahçe ve Peyzaj Mimarlığı, çıkan yangınlar sonucu kaybettiğimiz ağaçların yerlerine yenilerinin dikilmesi için farkındalık oluşturmak oluşturdu. Firma 300 fidanı toprakla buluşturdu. 

 

 

Firma sahibi Uğur Pasin, “Birlik ve beraberlik içerisinde millet olarak yaralarımızı sarmak İçin bir fidanda sizden olsun diyerek yola çıktık. Bir çok ülkeyle birlikte ülkemizde içimizi yakıp kavuran yangınların bırakmış olduğu ağır tahribatı bir nebze hafifletmek adına Şirin Fidancılık ve Bahçe Peyzaj ailesi olarak 300 fidan bağışlayıp ve dikimi gerçekleştirdik. Böyle zamanlarda milletimiz her zaman birlik ve beraberliğini pekiştirmiştir.” Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.