SİYASET Haber Girişi : 02 Aralık 2023 11:33

YENİDEN REFAH PARTİSİ ERZURUM'DA ÜÇ İLÇE ADAYINI AÇIKLADI

YENİDEN REFAH PARTİSİ ERZURUM'DA ÜÇ İLÇE ADAYINI AÇIKLADI
Mayıs seçimlerinde 22 bine yakın oy alarak Erzurum'da sürpriz bir çıkış yakalayan Yeniden Refah Partisi Bu gün üç ilçe Belediye Başkan adayını açıkladı.

Yeniden Refah Partisi bu gün yine bir çok ilçe Belediye Başkan adaylarını açıkladı. Erzurum'da Aziziye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar, İspir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dağ, ve Çat Belediye Başkan Adayı Şerafettin Yüzüak oldu. Adaylar Genel Başkan Fatih Erbakan'ın da katıldığı aday tanıtım toplantısında açıklandı. 

 

 

 

 

Erzurum'da  Yeniden Refah Partisi ilin tamamında Cumhur İttifakı ile iş birliği yapacak mı tartışmaları arasında, YRP Erzurum'da üç ilçe Belediye Başkan adayını düzenlediği aday tanıtım toplantısıyla açıkladı. 

 

 

 

 

Herkesin merakla beklediği isin Emrullah Akpunar, YDP'nin Aziziye İlçe Belediye Başkan adayı oldu. Bir önceki seçimlerde bağımsız aday olan ve seçimi az bir oy farkıyla kaybeden Akpunar'ın adaylığı ile Yeniden Refah Partisi'nin Aziziye'de en iddialı parti konumuna geldiği siyasi kulislerde şimdiden konuşulmaya başlandı. 

 

 

 

 

 

 

Adaylığı açıklanan Emrullah Akpunar, yaptığı ilk açıklamada " Bu günden itibaren, 31 Mart'a kadar hiç durmadan çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Dr. Fatih Erbakan'a İl Başkanımız Adnan Bozan'a teşkilat Başkanlarımıza bana güvenip inandıkları için teşekkür ediyorum. Şimdi tüm gücümüzle sahada seçimi kazanmak için gecemizi gündüzümüze katma vaktidir. Ilıcalı, Dadadaşkentli hemşerilerime olan inancım tamdır. İnşallah 1 Nisan sabahına Aziziye'de Yeniden Refah Partisi'nin başarısıyla uyanacağız." dedi. 

 

 

 

 

Ayrıca bu gün  İspir Belediye Başkan Adayı Mustafa Dağ, ve Çat Belediye Başkan Adayı Şerafettin Yüzüak isimleri de açıklanan diğer Belediye Başkan adayları oldu. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.