SİYASET Haber Girişi : 06 Aralık 2023 15:31

Yeniden Refah Partisi Erzurum'da Belediye Başkan Adaylarını bir bir açıklıyor

Yeniden Refah Partisi Erzurum'da Belediye Başkan Adaylarını bir bir açıklıyor
Mayıs seçimlerinin sürpriz Partisi Yeniden Refah Partisi 31 Mart seçimleri için de işi sıkı tutuyor. Seçimlere 4 ay kala adaylarını bir bir açıklayan Yeniden Refah Partisi şimdiden sahaya inmiş durumda.

ERZURUMEKSPRES - Mayıs seçimlerinin sürpriz Partisi Yeniden Refah Partisi 31 Mart seçimleri için de işi sıkı tutuyor. Seçimlere 4 ay kala adaylarını bir bir açıklayan Yeniden Refah Partisi şimdiden sahaya inmiş durumda.

 

 

 

Bir çok partinin peşinde olduğu Aziziye Belediye Belediye Başkan Adayı Emrullah Akpunar’dan sonra Aşkale’de de sürpriz bir ismi aday olarak duyurdu. Önceki dönem belediye başkanı Enver Başaran, Yeniden Refah Partisi’nden aday oldu. Yine Narman’da 1994-99 yılları arasında belediye başkanlığı yapmış olan Mehmet Çil’de Yeniden Refah Partisi’nden Narman Belediye Başkan Adayı oldu. Çat’ta Şerafettin Yüzüak, İspir’de Mustafa Dağ ile yol yürüyecek olan Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Flaş bir isimle görüşüyor. Erzurumspor’un başkanlığını yapmış olan Ali Demirhan’ın Yeniden Refah Partisi’nin markajında olduğu öğrenildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.