GÜNDEM Haber Girişi : 04 Temmuz 2020 10:28

Yazıcı, o vekili genel merkeze şikayet etti...

Yazıcı, o vekili genel merkeze şikayet etti...
MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'u genel merkeze şikayet etti.

ERZURUMEKSPRES - MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy'un Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak'a destek vermek amacıyla geldiği Erzurum'da Erzurum'a ve Erzurum Valisi Okay Memiş'e yönelik hakaretlerine MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı sert tepki gösterdi. 

Erzurumspor ile Adana Demirspor arasında Çarşamba günü oynanan maçta Adana Demirspor'u desteklemek için tribünlerde yerini alan MHP Kayseri Milletvekili  Baki Ersoy’un tribünlerde yaşadığı ve yaşattığı taşkınlık nedeniyle harekete geçen MHP MYK Üyesi Ahmet Gökhan Yazıcı, MHP Genel Merkezi ile temasa geçti ve Ersoy'un özür dilemesini istedi. 

MHP MYK Üyesi Yazıcı, Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy hakkında gerekli incelemenin başlatıldığının kendisine ifade edildiğini belirterek, "Erzurum kamuoyunun açık ve net bir şekilde özür beklediğini gerekli mercilerle paylaştım" dedi.

Erzurum kamuoyu MHP Genel Başkan Yardımcısı Kamil Aydın ile Erzurum İl Başkanı Naim Karataş'ın konuyla ilgili sessizliğine de anlam veremezken, ikilinin takınacağı tavır merak ediliyor...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.