GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mart 2022 14:48

YAŞAR'IN ÇABALARI SONUÇ VERDİ

YAŞAR'IN ÇABALARI SONUÇ VERDİ
Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar’ın çabaları sonuç verdi. Çat’a içinde iki adet yüzme havuzu ve fitness salonu bulunan Yaşam Merkezi yapılacak.

Çat Belediye Başkanı Melik Yaşan’ın uzun uğraşıları amacına ulaştı. İlçeye “Yaşam Merkezi” yaptırmak için çalmadık kapı bırakmayan Yaşar, nihayet amacına ulaştı.

 

 

 

 

 

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilatı ve Çat belediyesi ortaklaşa bir biçimde, içinde iki adet yüzme havuzu ve fitness salonu bulunan Yaşam Merkezinin yapımı için karar alındı. Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, “ İlçemiz Oyuklu mahallesinde Yaşam Merkezimizin yapımıyla ilgili girişimlerimiz sonuç verdi. Gençlik ve spor bakanlığı ve Spor Toto teşkilatının katkılarıyla, içinde iki adet yüzme havuzu ve fitness salonu bulunan Yaşam Merkezimizin yapımına başlıyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen, sayın bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, Spor Toto Başkanımız Sayın Bünyamin Bozgeyik’e ve Erzurum milletvekilimiz Sayın Zehra Taşkesenlioğlu’ta ilçe halkım adına teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.