GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ekim 2022 13:15

Yaşar’a yılın en başarılı proje ödülü

Yaşar’a yılın en başarılı proje ödülü
Çat Genlik ve Yaşam Merkezi yılın en başarılı gençlik projesi ödülüne layık görüldü. Ödülü Başkan Melik Yaşar aldı.

İstanbul’da organize edilen Uluslararası  Girişimcilik ve Proje ödülleri sahiplerini buldu. Çat Belediyesi Gençlik ve Yaşam Merkezi projesiyle, yılın en başarılı gençlik ve yaşam merkezi projesini ödülüne layık görüldü.

 

 

 

 

 

Ödülü Çat’ta gerçekleştirdiği başarılı hizmetleriyle adından söz ettiren Belediye Başkanı Melik Yaşar aldı.

 

 

 

 

 

 

 29 Eylülde, İstanbul’da gerçekleştirilen törenle Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödülleri sahiplerini buldu. Uluslararası Girişimcilik ve Proje Ödül Töreni, İş, Sanat, Spor ve Siyaset hayatından birçok ünlü ismi bir araya getirdi.

 

 

 

 

 

 

 

DoubleTree By Hilton Topkapı Hotel’de Özge Ulusoy ve Tayyar Işıksaçan’ın sunumuyla gerçekleşen ödül töreninde, Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren, Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Gençlik ve Yaşam Merkezi projesiyle yılın en başarılı gençlik projesi ödülünü aldı.

 

 

 

 

 

 

Ödül töreni sonrasında bir açıklama yapan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, “ Hemşerilerimizden aldığımız güçle, Çat’ın çehresini değiştirmeye devam ediyoruz. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Çat Gençlik ve Yaşam Merkezi Projesi için bizlere destek veren, kıymetli Gençlik Spor Bakanımıza, Spor Toto Genel Müdürüne, Milletvekillerimize, İl teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Çatlı hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layıktır. Projenin tamamlanmasıyla, gençlerimizin kaliteli zaman geçirecekleri Gençlik ve Spor Merkezimiz ilçemize hayırlı olsun. Hemşerilerimiz bizi izlemeye devam etsinler. Çat doğunun parlayan yıldızı olacak.” Dedi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.