GÜNDEM Haber Girişi : 08 Şubat 2023 12:50

YARDIM MALZEMELERİNİ ÜCRETSİZ TAŞIYOR

YARDIM MALZEMELERİNİ ÜCRETSİZ TAŞIYOR
ŞENPOLAT Lojistik'ten örnek davranış. Tırlarını deprem için seferber ettiler.

Erzurum'da faaliyet gösteren ŞENPOLAT Lojistik, tüm tırlarını deprem bölgesi için seferber etti. Kahramanmaraş merkezli deprem, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay’da büyük yıkıma sebep oldu. 7 binden fazla insanın hayatını kaybettiği on binlerce vatandaşında yaralandığı deprem sonrasında tüm ülkede yardım kampanyaları başlatıldı. 

 

 

 

Erzurum'da da Dadaşlar Depremzedeler için seferber oldu. Herkes gücü nispetinde topladıkları yardımları deprem bölgesine ulaştırmaya çalışıyor. Bu noktada harekete geçen ŞENPOLAT Lojistik, tüm tırlarını Depremzedeler için seferber etti. Toplanan yapdımların Deprem bölgesine  ücretsiz taşıyorlar. Bir açıklama yapan İbrahim Şenpolat, " Gün seferber olma günü, gün bir ve beraber olma günü. Millet nasıl olunur gösterme günü. Bizlerde bu sorumlulukla, araçlarımızı Deprem Bölgesi için seferber ettik. Acımız büyük, ancak şimdi yaz tutma değil, yaraları sarma günü." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.