GÜNDEM Haber Girişi : 21 Ocak 2022 14:39

YAĞAN KARIN ALTINDA KALDILAR

YAĞAN KARIN ALTINDA KALDILAR

DEVA Partisi Erzurum İl Başkanı Vahit Bingöl, son günlerde ülke genelinde yaşanan karyağışı sonrası, Türkiye'de bundan önce hiç yaşanmamış olayların yaşandığını belirterek, " Otoban yollar kapanıyor, şehir içi ulaşımı açmakta belediyeler zorlanıyor. Bunun en önemli sebebi akaryakıta yapılan zamlardır." dedi. 

 

 

Bingöl yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Kamu kurumları yağan karın altında kalmıştır. Tüorkiye'de bundan önce hiç olmayan bir şey yaşanmış, otobanlar bile kapanmıştır.Bunun en büyük sebebi akaryakıta yapılan zamlardır. Karayolları, Belediyelerin karla mücadele için ayırdıkları bütçe, bu gün gelinen noktaada akaryakıt maliyetlerinin artması nedeniyle yeterli gelmemektedir. Ekonomide gelinen nokta hayatımızın her aşamasında kendini hissettirmeye başladı. Bu ekonomik hastalığın doktoru, Genel Başkanımız Ali Babacan'dır. İlk seçimde vatandaşımız, dertlerin DEVA'sına oyunu kullanacaktır." 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.