SİYASET Haber Girişi : 28 Mart 2022 12:16

VATANDAŞLA DALGA GEÇİYORLAR

VATANDAŞLA DALGA GEÇİYORLAR
Memleket Partisi İl Başkanı Serhat Can Eş'ten Hurmalı, kestane ballı, manda yoğurtlu tarife tepki.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, AK Parti Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı bir programda,  'hurmalı, kestane ballı, yulaflı manda yoğurdu' tarifine sert tepki göstererek, “ Vatandaş ucuz et, ucuz ekmek kuyruğunda inim inim inlerken ülkeyi yönetenler çıkmış ekranlarda ne yediğini anlatıyor. Bu milletle dalga geçmek değil de nedir?” dedi.

 

 

 

 

 

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “Bu ifadeler halktan ne kadar kopuk yaşadıklarının bir göstergesidir.” diyerek şunları söyledi; “ Vatandaş kuru ekmek kuyruğunda, vatandaş ucuz et kuyruğunda, benzin kuyruğunda, yağ kuyruğunda, şeker kuyruğunda; bırakın manda yoğurdunu, kestane balını, Medine hurmasını, peynir ekmek almakta zorlanıyor. Çocuğuna harçlık veremiyor, evinde ısınamıyor, battaniyelerle kışı geçiriyor. Siz çıkıp ekranlara bu insanların gözünün içene baka baka, gece yatarken; manda yoğurdunu kestane balıyla karıştırıp, içine Medine hurması doğrayıp, yulaf katıp yediğinizi söylüyorsunuz. Tabi siz bunlara para vermediğiniz için, bu tarifin fiyatı nedir bilmiyorsunuz. İnsanların bunları bulamayacağını, canının çekeceğini hiç düşünmeden  dalga geçercesine anlatıyorsunuz. Sarayınızda oturup, vatandaştan kopuk bir yönetim sergiliyorsunuz.  Siz konforunuzdan hiçbir fedakarlık yapmadan, vatandaştan fedakarlık bekliyorsunuz. Ne diyor Peygamber; “ komşusu aç iken tok yatan bizden değildir.” Bu ülkede milyonlarca insan yatağa aç giriyor, haberiniz var mı?” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.