SİYASET Haber Girişi : 02 Nisan 2022 14:47

VATANDAŞIMIZ UMUDUNU YİTİRMESİN

VATANDAŞIMIZ UMUDUNU YİTİRMESİN
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, " Her çağda, şartlar ne kadar ağır ve umutsuz olursa olsun, inananlar için bir Nuh’un gemisi vardır.”dedi.

Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “Vatandaşımız umudunu yitirmesin, Memleket Partisi, umudunu yitirenlerle umut oldu, hep birlikte yüzümüz gülecek İnşallah” dedi.

 

 

 

 

 

 

Türkiye’de hem iktidara hem muhalefete güven kalmadığını kaydeden Serhat Can Eş, “ Her ülkede zaman zaman bu tarz ekonomik, sosyo kültürel, siyasal, krizler yaşanabilir. Önemli olan bu krizlerden çıkış reçetelerini bilmektir. Türkiye gerçekten kadim bir ülke, bu sıkıntıları da aşacaktır. Doğru yönetim, adaletli paylaşımla aşılamayacak hiçbir sıkıntı yok. Vatandaşlarımız umutlarını yitirmesinler. Bir yiğit gelir geçmişte olduğu gibi bu milleti yeniden ayağa kaldırır. O yiğit Memleket Partisi Genel Başkanı liderimiz Muharrem İnce’dir. Halkın içinden gelen, dertleri sıkıntıları çok iyi bilen,  makam mevki peşinde koşmayan, dün söylediğini bu gün unutmayan, Çiftçinin, esnafın, gençlerin, atanamayan öğretmenlerin, EYT’lilerin, emeklilerin, asgari ücretlinin, Umudu Muharrem incedir. Ne derler büyüklerimiz, Umutsuzluk İmansızlıktan gelir, Her çağda, şartlar ne kadar ağır ve umutsuz olursa olsun, inananlar için bir Nuh’un gemisi vardır.” dedi  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.