SİYASET Haber Girişi : 11 Nisan 2022 14:03

VATANDAŞI DEĞİL PARTİLİLERİNİ MEMNUN ETTİLER

VATANDAŞI DEĞİL PARTİLİLERİNİ MEMNUN ETTİLER
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, Erzurum’da Belediyenin “İftar Çadırı” kurmamasını eleştirerek, “ Dert vatandaşın refahı değil, partililerin memnuniyeti.” dedi.

Güneyin yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “ Bu yıl Erzurum’da İftar çadırı kurulmadı. Fakir fukaranın, dar gelirli öğrencilerin iftarını açtığı çadırı kurmak yerine, AK Partili Belediyeler kendi mensuplarına, gösterişli ve şatafatlı, iftar sahur programları yaptı. Bu programlar her gün devam ediyor.  Sadece Erzurum’da da değil, Ağrı’da Konya’da hemen her şehirde, bu tarz programlar yapıyorlar. Bu programlarda harcanan paralarla binlerce fakirin karnının doyması sağlanabilirdi. Hemen her işlerinde olduğu gibi İftar meselesinde de itibardan taviz vermiyorlar, şatafattan kaçınmıyorlar. Oysa bizim dinimiz sadelik dinidir, yardımlaşma dinidir, lüks ve şatafatın olmadığı bir inanca sahibiz.  Bu anlayış, bizden olmayana ekmek yok, yaşama şansı yok, iş yok anlayışının açık bir göstergesidir. Biz İYİ Parti olarak, Partililerimizin katkılarıyla hazırladığımız ramazan paketlerini, hiçbir parti ayrımı yapmadan, insanların siyasi tercihlerini sorgulamadan, dar gelirli ailelere dağıtmaya gayret gösteriyoruz. Keşke devletin kaynaklarının başında oturanlarda bu anlayışla hareket edebilse.” dedi.                     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.