GÜNDEM Haber Girişi : 22 Ağustos 2022 16:42

VAN KADAR OLAMADIK

VAN KADAR OLAMADIK
Erzurum sefer sayılarının azlığı ve bilet fiyatlarının yüksekliğe ile uğraşa dursun, THY Van'da sefer sayılarını artırdı.

Arkara, İstanbul ve İzmir dışında  Erzurum'dan bir çok şehre direkt uçuş bulunmuyor. Sefer sayılarındaki azalma nedeniyle de bu illere bilet bulmak neredeyse imkansız hale geldi. Bilet fiyatları ile çep yakıyor. Erzurum bu sıkıntılarla cebelleşe dursun, THY Van'da uçak seferlerini artırdı. 

 

 

 

 

Van Valiliği koordinasyonuyla kente giden Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, “Eylül ayı itibarıyla İstanbul ve Ankara’dan Van’a gerçekleştirdiğimiz uçuşlarımızı kademeli olarak artırarak, bu iki şehirden gerçekleştirdiğimiz uçuşları haftalık 41 frekanstan 56 frekansa yükselteceğiz” dedi.

 

 

 

 

 

Haberin duyulması üzerine tepkilerini dile getiren Erzurumlular, " Bir Van kadar olamadık. Erzurum gibi turizm potansiyeli yüksek bir şehire reva görülen muameleye bakın. Bu sıkıntıyı defalarca gazeteciler gündeme getirdi, ancak kimsenin umurunda olmadı. Başta iş dünyası olmak üzere herkes mağdur. Nerede bu Sivil Toplum Örgütü Başkanları? Ticaret Odası, Ticaret Borsası Başkanı ne iş yapar? TOBB Başkanı geldiğinde olmadık nümayiş yaptılar, hadi bu sorunu da çözdürsünler de görelim. Herkes kendi derdinde, kimsenin Erzurumluyu umursadığı yok." diyerek şikayetçi oldular. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sunmani Yıldırım 22 Ağustos 2022 19:26

    Bu deli soru aklıma düştü gayri meşru işmi koşturuyorlar İran ırak üzeri çünkü vip ten giren yolcu kim kimler diye bi araştırmak gerek.?