GÜNDEM Haber Girişi : 24 Ocak 2020 11:49

VALİ MEMİŞ, İSTİHDAM SAĞLAYAN HER FİRMA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

VALİ MEMİŞ, İSTİHDAM SAĞLAYAN HER FİRMA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Vali Okay Memiş, Erzurum’un yükselen değeri Bulutlar İnşaat'ı ziyaret etti.

Erzurum ve İstanbul'da tamamladığı projelerle gözde inşaat firmalarından biri olan Bulutlar İnşaatı ziyaret eden Erzurum Valisi Okay Memiş,Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bulut’la bir araya gelerek, görüş alışverişinde bulundu. 






İstanbulkapı Caddesinde bulunan Bulutlar Plazada gerçekleşen ziyarette çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Memiş, misafirperverlikleri için şirket yöneticilerine teşekkür etti. Erzurum'un ekonomik anlamda lokomotif sektörlerinden biri olan İnşaat sektörünü önemsediklerini belirten Vali Memiş, " İstihdam sağlayan her firma bizim için önemli, bu kapsamda, ticaretle uğraşan firmalarımızı ziyaret ediyoruz, Sektörün sıkıntıları ile ilgili bizim üzerimize düşen, yapabileceğimiz bir şey varsa bunları konuşuyoruz"dedi. 






Bulutlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bulut'ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İstanbul ve Erzurum'da bitirdiği ve devam eden projeleriyle ilgili bilgiler verdi. Bulut, " Bizler Erzurum'a katma değer oluşturmaya gayret ediyoruz, Sayın valimizin ziyaretiyle devletimizin gücünü yanımızda hissettik, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.  

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.