GÜNDEM Haber Girişi : 05 Eylül 2023 12:23

Vali Çiftçi ’den inceleme

Vali Çiftçi ’den inceleme
Vali Çiftçi gelir gelmez fark etti.

FETÖ tarafından okul olarak inşasına başlanan, kaba inşaatı tamamlanan, 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında el konulan ancak yıllardır atıl bir biçimde bekletilen inşaat alanında incelemelerde bulanan Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, inşaat halindeki binanın son durumu hakkında bilgi aldı. Vali Çiftçi, neredeyse tamamlanmış olan bu binanın atıl durumdan çıkarılması ve kamu kurumlarının kullanımına sunulması için gerekli girişimlerde bulunacağını söyledi. 

 

 

Yıldızkent'te mülkiyeti FETÖ'ye ait okul arsası ve binasına 15 Temmuz Sonrasında 2016 yılında milli emlak'a geçmişti. Yıllardır atıl durumda bekleyen binayı Vali Çiftçi fark etti. Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, Palandöken ilçesinde bulunan ve emniyete tahsis edilen binayı gezerken, Bu inşaatı gördü ve neden çalışma olmadığını sordu. Konu ile ilgili tedaylı bilgi alan Vali Çiiftçi, " Neredeyse tamamlanmış bu binanın bu şekilde atıl durumda bekletilmesi, doğru değil, gerekli girişimlerde bulunarak, binanın sağlamlığı araştırılarak, kamu kullanımına kazandırmak adına gerekli girişimlerde bulunacağız." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.