GÜNDEM Haber Girişi : 26 Mart 2021 17:16

Vahit Bingöl esnaf turunda

Vahit Bingöl esnaf turunda
Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. İlçe ilçe, köy köy dolaşarak dert dinleyen Bingöl’ün son durağı Yağan oldu.

ERZURUMEKSPRES - Deva Partisi İl Başkanı Vahit Bingöl, esnaf gezilerine devam ediyor. Bugüne kadar ilçe ve köy bırakmayan Bingöl, so olarak Yağan’ı ziyaret etti. Vatandaşlarla bir araya gelen, esnafı ziyaret eden Bingöl, dertlere deva olmak için yola çıktıklarını söyledi. Vahit Bingöl’e ekonomik sıkıntılardan bahseden Yağan esnafı, ‘’Herkes kredi çekerek hayvan alıyor. Yarın bunlar bu kredileri nasıl ödeyecek. Çalışacak iş yok. 10 nüfusum var.  6 tane adam bir tezgahın başında duruyoruz geçinemiyoruz. 500 tane genç var işi yok. Mazot 8 lira, gübre 4 lira. Motor ve kepçe alan arkadaşlar kredilerini ödeyemiyor. Destek bekiyoruz’’ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

 

Vahit Bingöl’de Batan ekonominin reçetesinin Ali Babacan’da olduğunu belirterek, ‘’ Esnafa bir dokunup bin ah işitiyoruz. İnsanlar bitme noktasına gelmiş durumda. Kimi siftah yapamıyor kimi kredisini ödeyemiyor. Deva partisi olarak esnafın derdine deva olacağız dedi…

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.