GÜNDEM Haber Girişi : 10 Haziran 2022 11:19

UZUNDERE ÜVEY EVLAT MI?

UZUNDERE ÜVEY EVLAT MI?
2013 Turizm, 2016 Sakin Kent ilan edilen Uzundere halkı, seçim dönemlerinde sürekli vaadedilen Doğalgaz’a kavuşmayı bekliyor.

2013 Turizm, 2016 Sakin Kent ilan edilen Uzundere halkı, seçim dönemlerinde sürekli vaadedilen Doğalgaz’a kavuşmayı bekliyor. Bu yıl da Erzurum’daki gaz şirketine dilekçe veren Uzundere halkı, yine olumsuz cevam aldı. Yatırım programımızda yok!

 

 

 

 

 

Şelalesi, gölü ve saklı güzellikleri Tarihi ve festivalleri ile Erzurum’un turizm ilçelerinden biri olan Uzundere ilçesi doğalgaza kavuşmak istiyor. Seçim dönemlerinde sürekli kendilerine söz verildiğini belirten Uzundere Halkı, “ Bu yılda doğalgaz ilçeye gelmiyor. Bir çok ilçeye doğalgaz getirildi, Uzundere’ye neden üvey evlat muamelesi yapılıyor” diyerek tepkilerini dile getirdiler.  

 

 

 

 

 

Sosyal medya hesaplarından Erzurum’daki gaz şirketine verdikleri dilekçeye gelen cevabı yayınlayan Uzundere halkı, aldıkları olumsuz cevaba tepki gösterdi. Uzundereliler, “ 2013 Turizm, 2016 Sakin Kent ilan edilen ilçemize verilen unvanlar rafta kaldı. Doğalgaz bu yıl da gelmiyor. Uzundere halkımız soruyor NEDEN?

 

 

 

Devletinin her zaman yanında olan, organik tarımın anayurdu, şelalesi, gölü, tarihi, festivalleri olan, Erzurum ve diğer illerden bile ziyaret edilen ilçemiz buna layık mı?

 

 

 

 

İlk icraatını Uzundere caddesi iş yerlerini güzelleştiren, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet SEKMEN Beye sesimizi birde buradan duyuralım. Çünkü, büyükşehir yasasıyla ilçe belediye yetkileri sınırlandırıldı. Kış aylarında ilçede ciddi hava kirliliği yaşanıyor, üstelik kömür maliyetleri de ortada. Erzurum’da bir çok ilçeye; Pasinler, Horasan, Karaçoban, İspir, Aşkale, Hınıs, Tortum, Oltu, Pazaryolu ve Narman’a doğalgaz verilmişken, Uzundere’ye niye üvey evlat muamelesi yapılıyor, bunu anlamış değiliz.” dediler.  

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.