SİYASET Haber Girişi : 06 Nisan 2022 10:32

ÜMİT ÖZDAĞ CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI

ÜMİT ÖZDAĞ CUMHURBAŞKANI ADAYINI AÇIKLADI
Vatan Partisi Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ükit Özdağ, katıldığı bir televizyon programında, partisinin Cumhurbaşkanı adayını açıkladı. Özdağ "Türkiye'yi düzlüğe çıkaracak, Atatürk'ün koltuğunda oturacak kişi partimiz adına Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tır" dedi. 

 

 

 

 

 

 

Katıldığı bir Televizyon programında Cumhurbaşkanı adayını açıklayan Vatan Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, " Partili arkadaşlarımdan bu anlamda yetki aldım. Gittiğim, gezdiğim her yerde konuştuğum vatandaşlar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı aday olarak görmek istiyor. Mansur bey aday olursa bu seçimi son derece kolay kazanır. AK Partilisi de MHP'liside, CHP'liside, Kürt seçmen de Mansur beye oy verir. Biz Parti olarak aday olarak görmek istediğimiz isim Mansur Yavaştır. Bu konuda kendisini göreve davet ediyoruz. Kendisi aday olursa biz parti olarak aday çıkarmayıp, kendisini destekleyeceğiz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.