GÜNDEM Haber Girişi : 23 Ekim 2021 18:43

Ülkenin geldiği bu içler acısı tablonun reçetesi İYİ Partidir

Ülkenin geldiği bu içler acısı tablonun reçetesi İYİ Partidir
İyi Parti Kuruluşunun 4. Yılı kutlamaları dolasıyla İl Teşkilat Başkanı Alparslan Evliyaoğlu bir açıklama yaptı.

ERZURUMEKSPRES - İyi Parti Kuruluşunun 4. Yılı kutlamaları dolasıyla İl Teşkilat Başkanı Alparslan Evliyaoğlu bir açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada Evliyaoğlu, “Bu kutlu yola çıkışımızın 4. yılında iktidara yürümenin verdiği mutlulukla kuruluşumuzu kutlayacağız. Ülkenin geldiği bu içler acısı tablonun reçetesi İYİ Partidir. Bizler gece gündüz demeden bir saniye bile yorulmadan bu yolda yürümeye devam edecek, vatandaşlarımızın hakkı olan refah seviyesine yükselene kadar çalışmaya devam edeceğiz. İYİ Parti ülkenin umududur, İYİ Parti yurttaşın huzurdur. Yola çıktığımız günden beri sadece iyi ve güzel olanı şiar edindik. Kırıp döken taraf değil yapan taraf olduk. Önceliğimiz sadece ve sadece vatanımız ve vatandaşımızdı, bundan sonra da öyle olacak. 

Kuruluşumuzun 4. Yılı münasebeti ile  24 Ekim Pazar günü saat 14:00'de, İl binamızda şehidimiz için okutacağımız Mevlide Kadim şehrimizin serhad insanları davetlidir. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.