SİYASET Haber Girişi : 25 Ekim 2023 12:36

Türkiye’nin bu zulmü durdurabileceğine bir tek Devlet Bahçeli inanıyor. Belki de sorunumuz budur

Türkiye’nin bu zulmü  durdurabileceğine bir tek  Devlet Bahçeli inanıyor.  Belki de sorunumuz budur
Avukat Ebubekir Elmalı'dan yine çok konuşulacak bir açıklama; Türkiye’nin bu zulmü durdurabileceğine bir tek Bahçeli inanıyor. Belki de sorunumuz budur, kendimize güvenmemek ve inanmamak.

Uluslararası hukuk uzmanı Avukat Ebubekir Elmalı, MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin Filstin çıkışna destekverdi. Bir açıklama yapan Elmalı, " Türkiye’nin bu zulmü durdurabileceğine bir tek Bahçeli inanıyor. Belki de sorunumuz budur, kendimize güvenmemek ve inanmamak." ifadlerini kllandı.           

 

 

                  

Kudret arıyorsanız,“damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur” diyen Elmalı şunları söyledi; "  Biz tüm Anadolu işgal altındayken yedi düvel ile mücadele ederek bağımsızlığını geri almış bir milletiz. Kurtuluş savaşında bırak silah mühimmatı, Mehmetçiğin yiyecek yemeği bile yokken, emperyalizmi söküp attık bu topraklardan. ABD şeytanını gözünde büyütenler, Çanakkale’ye baksınlar, Kıbrıs’a baksınlar. Kudretinizi arıyorsanız “damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur

 

 

 

 

Bazı seküler kesimlerin eleştirilerinin yersiz olduğunun altını çizen Elmalı, " Önceden ülkemizdeki seküler entelijansiya bilim ve fikir üretiyordu. Şimdi bu entelijansiya Ak Parti karşıtlığı üzerinden hem bilimi hem fikiri siyasallaştırıyor. Siyasallaşan bilim ve üreticisi önce objektifliğini hemen ardı sıra inandırıcılığını ve en nihayetinde ağırlığını kaybediyor." dedi...                         

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.