GÜNDEM Haber Girişi : 03 Kasım 2022 09:36

TÜRKİYE İKİNCİ YÜZYILINA AK PARTİ İLE GÜÇLÜ GİRİYOR

TÜRKİYE İKİNCİ YÜZYILINA AK PARTİ İLE GÜÇLÜ GİRİYOR
AK Partili İş insanı Muharrem Toprak, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıkladığı Türkiye’nin yeni yüz yılı vizyonunu değerlendirdi.  Toprak “ Ülkemiz ikinci Yüzyıla AK Parti ile güçlü bir biçimde girecek.” dedi.

2002’de iş başına gelen AK Parti’nin bütün projelerinde geleceği hedeflediğini belirten iş insanı Muharrem Toprak, “ AK Parti’nin yönetim anlayışının temelinde, palyatif, günü birlik politikalar değil, geleceği etkileyecek, uzun vadede de ülkenin menfaatlerini koruyup geliştirecek bir düşünce yapısı var” dedi.

 

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan “ Türkiye’nin yeni yüzyıl vizyonu” ile ilgili de açıklamalarda bulunan Toprak, “ Yerli ve milli kalkınma stratejilerini bu ülkede ilk gündeme getiren Lider Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.

 

 

İş insanı Muharrem Toprak, “ Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkemiz bulunduğu coğrafyada söz sahibi olan, yaşanan gelişmelerde önemsenen, dünya devleti denilen devletler arasında arabulucu görevi üstlenen, kilit bir ülke konumuna gelmiştir. Yapılan yerli ve milli hamlelerle Türkiye tam bağımsız bir ülke haline geldi. Geçmişte IMF kapısında 1 Milyar Dolar para almak için adeta nefesini tutan bir ülkeden, Dünyadaki bütün mazlum milletlere yardım eden, mazlumların umudu olan bir ülke konumuna geldik. Toplu iğneyi bile ithal eden bir ülkeden, savunma sanayide gerçekleştirilen hamlelerle yerli ve milli İHA ve SİHA ihraç eden, kendi otomobilini kendisi üretebilen bir ülke haline geldik. Bizler iş adamı olarak bu vizyonun avantajlarını yaşıyoruz. Özellikle yurt dışı gezilerimizde gördüğümüz itibar bunun en güzel kanıtıdır. Her kesimin siyaset malzemesi yapmadan ‘Yeni Yüzyıl ’ vizyonuna sahip çıkması milli bir görevdir. Türkiye İnşallah ikinci yüzyılına da bu vizyonla girecek, Türkiye’nin yükselişi devam edecektir.” dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.