GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 03 Aralık 2020 14:39 Haber Girişi : 03 Aralık 2020 14:51

TÜRKAV ERZURUM'DA DAHA ETKİN OLACAK

TÜRKAV ERZURUM'DA DAHA ETKİN OLACAK
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Erzurum Şube Başkanı Fatih Dereli ve Yönetim Kurulu üyesi Tevhit Yazıcı, Fatih Bülbül ERK MEDYA'yı ziyaret etti. 

Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (TÜRKAV) Erzurum Şube Başkanı Fatih Dereli ve Yönetim Kurulu üyesi Tevhit Yazıcı, Fatih Bülbül ERK MEDYA'yı ziyaret etti.  Ziyarette başkan Fatih Dereli, Genel Yayın Koornitarü Sinan Özçaylak ile vakfın sürdürdüğü hizmet ve faaliyetler hakında bilgiler aktardı.Derele, "TÜRKAV artık Erzurum'da daha etkin olacak. Önemli faaliyetler planlıyoruz, önümüzdeki süreçte bu faaliyetlerimizi gerçekleştireceğiz" dedi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Özçaylak, " STK'ların sosyal yaşamdaki önemine atıfta bulunarak, zor bir süreçten geçiyoruz, bu anlamda STK'lara da önemli görevler düşüyor. STK medya işbirliği noktasında elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz" dedi... 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.