EĞITIM Haber Girişi : 22 Nisan 2022 23:08

TÜRK EĞİTİM SEN ÜNİVERSİTE ŞUBESİNDEN İSTİŞARE TOPLANTISI

TÜRK EĞİTİM SEN ÜNİVERSİTE ŞUBESİNDEN İSTİŞARE TOPLANTISI
Türk Eğitim Sen Üniversite Şubesi, iftar yemeğinde üyeleriyle buluştu.

Türk Eğitim Sen Üniversite şubesi, akademisyenleri iftarda buluşturdu. İftar Programına Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Şimşek, Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gökhan Yazıcı, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İzzet Uçan, Su Ürünleri Fakültesi Öğretim üyesi DR. Gökhan Aslan,çok sayıda akademisyen ve sendika üyesi katıldı. 

 

 

İftar Programı sonrasında Sendika Binasında faliyetlerle ilgili istişarelerde bulunan Sendika Başkanı Barış Anıl ve Akademisyenler, Sendika faliyetleriyle ilgili fikir alışverişinde bulundular. 

 

 

 

 

 

Başkan Anıl, yapmayı planladıkları faaliyetlerle ilgili olarak, " Üniversitemiz ve şehrimiz arasındaki birlikteliği önemsiyoruz. Bu manada sendika olarak neler yapabileceğimiz noktasında istişarelerde bulunduk. Katılım sağlayan hocalarıma teşekkür ediyorum." ded. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.