GÜNDEM Haber Girişi : 11 Mayıs 2021 16:22

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Gözütok, İsrail'i lanetledi...

TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Gözütok, İsrail'i lanetledi...
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Doğu Anadolu Koordinatör Şube Başkanı İbrahim Gözütok, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya ve Filistinli sivil halka yönelik alçakça saldırılarını sert bir dille kınadı.

ERZURUMEKSPRES - Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Doğu Anadolu Koordinatör Şube Başkanı İbrahim Gözütok, İsrail’in Mescid-i Aksa’ya ve Filistinli sivil halka yönelik alçakça saldırılarını sert bir dille kınadı. Başkan Gözütok, “Terör devleti İsrail, bu alçaklığının hesabını verecektir” dedi. 

 

“Mescid-i Aksa, tüm Müslümanların kutsal mabedidir” diyen TÜMSİAD Şube Başkanı Gözütok, “İsrail’in terör devleti olduğu, kandan beslenen bir karakterini bir kez daha şahit olduk. Müslümanların her dini bayramı öncesinde ve esnasında yaptığı alçak saldırılarına bir yenisini daha ekleyen İsrail’i lanetliyorum. 9’u çocuk olmak üzere 21 Filistinli kardeşimizi şehit eden alçak saldırılarına duyarsız kalan dünya devletlerini de lanetliyorum. İnsanlığın bittiğine şahit olduğumuz günleri yaşıyoruz. İsrail’in, bütün dünyanın gözü önünde sürdürdüğü bu katliamları şiddetle kınıyor, lanetliyorum. Uluslararası tüm aktörlerin artık başlarını soktukları kumdan çıkarıp, sorumluluk almaya ve İsrail’in uyguladığı devlet terörüne karşı durmaya davet ediyorum. Kudüs’te terör devleti İsrail’in akıttığı kanın durdurmasını, yıllardır bozduğu huzurun yeniden tesis edilmesini, Filistinli kardeşlerimizin kendi topraklarında özgürce yaşayabilmesi ile birlikte katil devlet İsrail’in uluslararası hukuk önünde ve tüm insanlığın vicdanında hesap vermesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.