SPOR Haber Girişi : 26 Ağustos 2023 13:18

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Manisa FK: 2

Trendyol 1. Lig: Erzurumspor FK: 1 - Manisa FK: 2
Trendyol 1. Lig’in 3. haftasında Erzurumspor FK, 207 gün sonra ilk kez taraftarının karşısında oynadığı müsabakada Manisa Futbol Kulübü'ne 2-1 mağlup oldu.

Maçtan dakikalar
4. dakikada kaleci Alperen’in önde olduğunu gören Eren Tozlu orta sahaya yakın noktadan sert vurdu top üst ağlarda kaldı. 

 

 


15. dakikada sol kanattan gelişen konuk takımın atağında Kaan’ın ortasında kaleci Göktuğ’un müdahalesinin ardından defansın uzaklaştıramadığı top Oğuz’un önünde kaldı. Oğuz düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-1
20. dakikada Erzurumspor’da Eren’in pasında topla buluşan Rosheuvel ceza sahası dışından sert vurdu kaleci Alperen son anda topu kornere çeldi.
51. dakikada kullanılan taç atışında Mustafa Yumlu kafayla arkaya çevirdi, Yakup topu düzeltip düzgün bir vuruşla filelere yolladı. 1-1
64. dakikada Diallo'nun sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde Burak kafayla topu ağlarla buluşturdu.1-2

 

 

 

 

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maç sonrası yaptığı değerlendirmede “Öncelikle tabii ki kazanmayı çok istiyorduk. Mağlup olduğumuz için çok üzgünüz. Oyuna gelecek olursak; maçın başında oyuncularımız maça girmekte sıkıntı yaşadı. 15-20 dakika gerçekten iyi bir görüntü vermedik. O sırada Manisaspor sporcuları daha üstün gözüktü. Ama 15-20 dakikadan sonra gerçekten oyuncularım sahanın tek hakimi oldular. Geriye kalan 60-65 dakikalık bölümde rakibe hiç pozisyon vermedik. İkinci yarıda zaten tek bir pozisyon vardı. O da Manisa'da adına gol ile sonuçlandı. Çok sayıda pozisyon girişimimiz vardı, çok sayıda pozisyonumuz vardı. Son vuruşlarda ve son paslarda etkili olamadık. Final paslarında da etkili olamadık. Özellikle maçın ikinci yarısında gerçekten ne yapılması gerekiyorsa her şeyi yaptık. Tabii ki mağlubiyet çok üzücü ama ortaya konan oyun, ortaya konulan mücadelenin sonraki maçlarda galibiyet getireceğim inanıyorum. Maçın hakemleri iyi maç yönettiler ve sonuca tesir edecek bir sıkıntı yaşamadılar. Onları da tebrik ediyorum. Manisaspor’u da tebrik ediyorum.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.