GÜNDEM Haber Girişi : 21 Mart 2020 23:51

TPF ve Düzgün Marketlerden sağlık çalışanlara alkışlı destek...

TPF ve Düzgün Marketlerden sağlık çalışanlara alkışlı destek...
Türkiye Perakendeciler Federasyonu ve Düzgün Marketlerden sağlık çalışanlarına alkışlı destek geldi.
ERZURUMEKSPRES - Türkiye Perakendeciler Federasyonu ve Düzgün Marketler Grubu tarafından koronavirüs salgınıyla mücadele eden sağlık çalışanlarına teşekkür amacıyla alkış eylemi yapıldı.

Düzgün Marketlerin 17 şubesinde saat 21:00'da tüm çalışanlar ve müşteriler sağlık çalışanlarına alkışla destek verdi. Türkiye Perakendeciler Federasyonu ise 81 ilde alkışla destek eylemine katıldı. Bunun startı da Erzurum'da verildi. 
TPF ve Düzgün Marketler Yönetim Kurulu Başkanı  Ömer Düzgün, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın 7/24 çalışan sağlık personeline alkışla destek kampanyasına Türkiye Perakendeciler Federasyonu olarak destek verdiklerini ve bu desteği Erzurum'dan başlattıklarını belirtti. 81 ildeki tüm yerel marketlerin kampanyaya destek vermelerini beklediklerini de ifade eden Düzgün, "Bizler sağlık personelinin her zaman yanındayız. Bizde marketlerimizde hijyeni ön planda tutuyoruz. Hijyen noktaları oluşturduğumuz gibi, korona virüse karşı her türlü önlemi almaya devam ediyoruz. İnşallah devletimiz ve milletimizle birlikte bu sıkıntıyı da kısa sürede aşacağımıza inanıyorum"dedi.



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.