GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mart 2020 22:35

TPF Başkanı Düzgün: Virüse karşı önlemlerimizi aldık

TPF Başkanı Düzgün: Virüse karşı önlemlerimizi aldık
Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, Koronavirüse karşı halkın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.

ERZURUMEKSPRES - Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Ömer Düzgün, Koronavirüse karşı halkın ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz”dedi.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu Koronavirüs’e karşı tüm önlemleri alıyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Federasyon Başkanı Ömer Düzgün, halkın temel gıda ve temizlik ihtiyaçlarına en hızlı şekilde ulaşmalarını sağlamak üzere tüm önlemleri aldıklarını belirtti.

Düzgün, yerel marketlerdeki hijyen kurallarının uygulanması için tüm üyelere de tavsiyelerde bulunulduğunu bildirerek şunları kaydetti;

Türkiye Perakendeciler Federasyonu olarak  Türkiye’nin dört bir yanında faaliyet gösteren 4 bin 259 perakende satış noktasında 70 binin üzerinde personeliyle halkımızın ihtiyaçlarının eksiksiz bir biçimde karşılanması için çalışmalarını sürdürmektedir. Hepimize zor günler yaşatan Korona Virüs salgınına karşı vatandaşlarımızın temel gıda maddelerine ve temizlik ürünlerine güvenle ulaşmasını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hükümetimizin, Sağlık Bakanlığı’nın ve İçişleri Bakanlığı’nın talimatlarını ve tavsiyelerini dikkatle takip ediyor, başta üyelerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımızı doğru yönlendirmek için gayret gösteriyoruz. Federasyonumuz bu çerçevede üyemiz olan yerel marketlerin depolarında, reyonlarında, kasalarında ve dağıtım hizmetlerinde görev yapan tüm çalışanlarımızın maske ve eldiven kullanmasını aynı şekilde tüm yerel marketlerimizde dezenfeksiyon işlemlerinin 7/24 düzenli olarak yapılmaya devam edilmesini tavsiye etmiştir. Diğer taraftan Türkiye’nin dört bir yanındaki yerel marketlerimizde halkımızın ihtiyaç duyacağı her türlü gıda ve temizlik ürünlerinin tedarik edilmesinde aksaklık yaşanmaması için gerekli önlemlerin alındığını vurgulamak isteriz. Halkımızın da birlik ve dayanışma duygusu ile yerel marketlerimizden alışveriş yaparken daha dikkatli olmasında yarar görüyoruz. Gereğinden çok daha fazla malzeme satın alınmasının hem aile bütçeleri üzerinde fazla yük oluşturabileceğini hem de diğer ihtiyaç sahiplerinin mağdur olabileceğini hatırlatmak istiyoruz. Mahallelerinizde salgının yarattığı tehlikelere karşı en kırılgan kesimlerin özellikle yaşlı insanların evlerinde unutulmaması gerektiğine, dayanışma ve yardımlaşma geleneğimizin canlandırmanın tam zamanı olduğuna inanıyoruz. Türkiye Parakendeciler Federasyonu’na bağlı PERDER üyesi yerel marketlerimiz son dönemde market ürünlerine yönelik hızla yükselen talep nedeniyle fırsatçıların yaratacağı faiş fiyat ortamına güvence olmayı sürdürecektir. Bu zor günlerde marketlerimizde ve tedarikçilerimizde özveriyle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Türkiye Perakendeciler Federasyonu olarak tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan bu zorlukların üstesinden gelebilmek, devletimize ve milletimiz e destek olabilmek için üzerimize düşen görevleri fazlasıyla yerine getirmek için çalışmaya devam ediyoruz. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.