ASAYİŞ Haber Girişi : 23 Nisan 2020 18:11

TORTUM’DA ACI OLAY

TORTUM’DA ACI OLAY
Erzurum’un tortum ilçesi Söğütlü mahallesinde yaşayan F.Çolak annesi ile tartışma yaşayan Babası Ahmet Çolak 'ı (62) ’yi av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Erzurum’un tortum ilçesi Söğütlü mahallesinde yaşayan F.Çolak annesi ile tartışma yaşayan Babası Ahmet Çolak 'ı (62) ’yi av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Olay Bugün 14:00 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre Ahmet Çolak (62) ile eşi  tartışmaya başlayınca evde olan oğulları F.Çolak  babasını av tüfeğiyle yakın mesafeden sırtından ve göğsünden vurarak  öldürdü.Babasını vurduktan sonra Tortum İlçe Jandarmayı arayan F.Çolak Babasını öldürdüğünü söyledi.Olay yerine giden ekipler Ahmet Çolak (62) 'ın olay yerinde can verdiğini tespit ederek F.Çolak‘ı gözaltına aldı.Savcı ve olay yeri inceleme ekibinin incelemesi sonucu Ahmet Çolak (62) Tortum Devlet Hastanesi morguna kaldırdı.Ahmet Çolak 2014-2019 yılları arasında Tortum Belediye Başkan yardımcılığı yapmıştır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.